تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۸
کد خبر: ۳۲۰۹۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

وزارت اطلاعات، جنگ بزرگ اطلاعاتی ناتو علیه ایران را خنثی کرد  

 مسوول قرارگاه جهادتبیین کشور گفت: سربازن گمنام امام زمان(عج) در سکوت و گمنامی، جنگ بزرگ اطلاعاتی و سایبری ناتو علیه ملت ایران را خنثی کرد و تمام قدرت‌های اطلاعاتی دنیا را به زانو درآورد.
 

 

 عظیم ابراهیم پور عصر چهارشنبه در نشست بررسی تحولات منطقه که در سالن نشست‌های کانون شهید مطهری اندیمشک برگزار شد، با بیان اینکه قدرت امنیتی وزارت اطلاعات در جنگ ۱۲ روزه به خوبی تبیین نشده و مغفول مانده است، گفت: شبهه‌های مختلفی پیرامون جنگ ۱۲ روزه وجود دارد که تبیین واقعیت‌های این دفاع مقدس ضروری است.

وی اشراف بر صحنه تحولات منطقه را بسیار ضروری دانست و افزود: شناخت دوست و دشمن و همچنین ابزار، راهبرد و توان رزم دشمن لازمه فهم دقیق تحولات پرشتاب در منطقه و دنیاست.

توان جنگ اسراییل با ایران بدون کمک آمریکا تنها ۲۴ ساعت است

مسوول قرارگاه جهادتبیین کشور اظهار کرد: جنگ ۱۲ روزه نخستین جنگ بزرگ دنیا بود که تمام سرویس‌های اطلاعاتی مهم دنیا به صورت مشترک علیه یک کشور کار عملیاتی انجام دادند.

وی با بیان اینکه ناتو در جنگ ۱۲ روزه با تمام توان در مقابل ایران قرار داشت، افزود: توان رزمی رژیم صهیونیستی بدون کمک آمریکا و ناتو برای جنگ با ایران تنها ۲۴ ساعت است.

وی افزود: دشمن به دلیل اینکه تصور می‌کرد که کار نظام اسلامی در این جنگ تمام است، شاه مهره‌های اصلی خود را وارد میدان کرد و این شکست موجب شناسایی و دستگیری عوامل اصلی دشمن در کشور شد.

 

دنیا قدرت فرماندهی فرمانده کل قوا را در جنگ ۱۲ روزه دید

مسوول قرارگاه جهادتبیین کشور، با تاکید بر اینکه دنیا قدرت فرماندهی فرمانده کل قوا را در جنگ ۱۲ روزه دید، گفت: رهبر معظم انقلاب شخصا مدیریت جنگ را به عهده داشت و با تدبیر از کشیده شدن جنگ به خلیج فارس که خواسته اصلی دشمن بود، جلوگیری کرد.

وی افزود: بسیج طی ۲۴ ساعت با اجرای ایست و بازرسی در تمام گلوگاه‌های مهم کشور، نقش کلیدی در ناکامی دشمن داشت و بسیاری از مهمات و تجهیزات نظامی در این ایست و بازرسی‌ها کشف شد.

تنها ۲ موشک راهبردی ایران در جنگ ۱۲ روزه به نمایش گذاشته شد

ابراهیم پور، اظهار کرد: پدافند دشمن صهیونیستی در سه روز اول از دور خارج شد و از روز چهارم بیشتر موشک‌های ایران از پدافند دشمن عبور می‌کرد و این حجم عظیم آتش موشک‌های ایرانی موجب شد تا سران رژیم صهیونیستی برای آتش بس دست به دامن آمریکا شوند.

وی با بیان اینکه بسیاری از توان موشکی ایران از جمله موشک‌های راهبردی فلسطین و رستاخیز در جنگ ۱۲ روزه به نمایش گذاشته نشد، ادامه داد: تنها ۲ موشک خیبر و خرمشهر از میان موشک‌های مهم و راهبردی نظام اسلامی در این جنگ به نمایش گذشته شد و دنیا قدرت توان موشکی ایران را به چشم دید.

مسوول قرارگاه جهادتبیین کشور با بیان اینکه فناوری موشک خرمشهر در دنیا بی نظیر است، گفت: ایران اسلامی برای نشان دادن قدرت موشک خرمشهر به دشمن، در روزهای آخر تنها یک تیر موشک خرمشهر پرتاب کرد تا دشمن حجم قدرت تخریب این موشک را تجربه کند.

ابراهیم پور همچنین با اشاره به حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران در روز یازدهم جنگ اظهارکرد: تاسیسات هسته‌ای فردو در زیر کوهی با ارتفاع بالا و سقف بتنی با ضخامت زیاد است.

وی با بیان اینکه آمریکا ۳۸ پایگاه در اطراف ایران دارد که پیشرفته ترین پایگاه آمریکا در منطقه، پایگاه مرکزی سنتکام در قطر است، افزود: آمریکا از حمله ایران به مرکز سنتکام غافلگیر شد و تصور نمی‌کرد که ایران به این پایگاه حمله کند.

وی ادامه داد: ایران با ۱۴ موشک به سنتکام حمله کرد و ۶ موشک، برابر ۶ موشکی که آمریکا به سایت هسته‌ای زد، به این پایگاه مهم آمریکایی برخورد کرد.

حرکت جهانی دفاع از فلسطین در دنیا شکل گرفت

مسوول قرارگاه جهادتبیین کشور دشمن اصلی نظام اسلامی را مثلث زر، زور و تزویر جریان یهودیت جهانی دانست و بیان کرد: پیش بینی تمام کتاب‌های یهودیان بر این نکته تاکید کرده که قوم پارس، بنی اسراییل را در هم خواهد کوبید و این ریشه دشمنی و هراس آنها از ایران قوی است.

وی با اشاره به شکل گیری حرکت جهانی دفاع از فلسطین و ضدیت با اسراییل پس از طوفان الاقصی ادامه داد: مردم هزاران شهر در سراسر دنیا با برپایی راهپیمایی‌های گسترده حمایت خود را از ملت مظلوم فلسطین اعلام و از جنایت‌های رژیم کودک کش صهیونیستی اعلام انزجار کردند.

 

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی، سحرگاه جمعه ۲۳ خردادماه امسال با نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حاکمیت ملی ایران، مناطقی در شهرهای کشور از جمله تاسیسات هسته‌ای را مورد هدف حمله نظامی قرار داد؛ در جریان این حملات تروریستی، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و شهروندان غیرنظامی نیز ترور شدند.

جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق سه را با شلیک دهها فروند موشک‌ به سمت سرزمین‌های اشغالی آغاز کرد و تا زمان اعلام آتش بس در دوازدهمین روز جنگ تحمیلی، ۲۲ موج حملات موشکی و پهپادی توسط نیروهای هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و هشت موج حملات پهپادی انتحاری و تهاجمی ارتش جمهوری اسلامی علیه مواضع نظامی، صنعتی و زیرساختی رژیم غاصب و جنایتکار صهیونیستی انجام شد.

بر اساس اعلام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در جنگ ۱۲ روزه، یک هزار و ۶۴ نفر شهید و بیش از پنج‌ هزار و ۸۰۰ نفر مجروح شدند.

شهرستان شهید پرور اندیمشک در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی ۱۰ شهید شامل چهار شهید نظامی و ۶ شهید غیرنظامی از جمله شهید هشت ساله سید آرمین موسوی که به اتفاق پدر و مادرش در حمله رژیم صهیونسیتی به شهادت رسید، تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار